Haal en breng

Tijdens onze openingstijden (zie home pagina) kunt u altijd uw goederen komen brengen. Onze medewerkers zullen de goederen ter plaatse beoordelen op basis van de volgende criteria: herbruikbaar, schoon, compleet. Wanneer goederen niet geschikt worden bevonden dan gebeurt dit altijd met opgaaf van reden.

Haalservice

Onze kringloopwinkel neemt graag uw herbruikbare goederen in ontvangst. Voordat we bij u langskomen dient u eerst contact met ons te hebben opgenomen. Zie onze contactpagina voor onze contactgegevens. Onze medewerkers zullen de goederen ter plaatse beoordelen op basis van de volgende criteria: herbruikbaar, schoon, compleet, vervoerbaar. Wanneer goederen niet geschikt worden bevonden dan gebeurt dit altijd met opgaaf van reden.

Wij brengen met ingang van 1 juni 2020 ophaalkosten in rekening, € 10,– voor enkele losse artikelen, zoals een tafel of een stoel of enkele dozen en € 50,– voor het leegmaken van een kamer of woning.

De kosten van de vrachtwagen worden in kleine mate doorberekend.

Wijze van aanleveren/aanbieden

Goederen dienen indien mogelijk op de begane grond klaar te staan.
Flat/ appartementengebouw: Bij aanwezigheid van een lift, de goederen graag zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. De goederen dienen met de lift vervoerd te kunnen worden. Bij het ontbreken van een lift dienen de goederen, indien mogelijk, klaar te staan op de begane grond.

  • Klein huisraad en losse spullen in een doos
  • Boeken in een stevige (bananen)doos

Brengservice

Het is mogelijk dat we de goederen bij je thuis (tegen een kleine vergoeding) komen afleveren. Dit gebeurt altijd in overleg met de verkoopmedewerker.