inbreng weer mogelijk

Na een kleine innamestop van goederen, is het vanaf 30 juni weer mogelijk uw goederen af te leveren bij de inbreng van BIJWA.

De goederen moeten netjes zijn, schoon, niet kapot en weer verkoopbaar.

henk westendorp overleden

Helaas bereikte ons het droevige bericht, dat Henk Westendorp, onze “boekenman” op 6 juni 2020 is overleden. Henk was al geruime tijd ziek en het viel hem steeds zwaarder, maar hoe beroerd hij zich ook voelde, hij kwam als het maar even kon, toch naar de boekenafdeling van Bijwa.

Henk heeft jarenlang veel betekend voor Bijwa; aan hem is te danken dat onze kringloopwinkel zo’n prachtige boekenafdeling heeft. Uiteraard wist hij veel van boeken, wat voor de klanten erg fijn was.

Ook is Henk de initiatiefnemer en stuwende kracht achter de grote boekenmarkt die 2 x per jaar gehouden wordt. Klanten komen van heinde en verre.

Op 27 juni a.s. staat de volgende boekenmarkt gepland, waar Henk helaas niet meer bij zal zijn. Daarom zal de komende boekenmarkt opgedragen worden aan Henk.

Wij zijn Henk veel dank verschuldigd en zullen hem enorm gaan missen.

 

schenking € 80.000 aan verenigingen.

Wij schenken dit jaar € 80.000,– aan verenigingen  en instellingen in de gemeente Beuningen, die zich inzetten voor de jeugd. al jaren maken de vrijwilligers van onze kringloopwinkel vele clubs in de gemeente Beuningen blij. Onze kringloopwinkel schenkt deze bedragen om de jeugdactiviteiten in de gemeente te stimuleren. De clubs moeten zich wel aanmelden en jeugdleden hebben.

ophaalkosten

Ophaalkosten

Met ingang van 1 juni 2020 brengt onze kringloopwinkel ophaalkosten in rekening.
€ 10,– voor losse artikelen, zoals b.v. een tafel of een stoel of enkele dozen en
€ 50,– voor het leegruimen van een kamer of een woning.
U ontvangt hiervoor een rekening, af te geven door de chauffeur.
De kosten van de vrachtwagen worden nu in kleine mate doorberekend bij het ophalen van artikelen.

heropening kringloopwinkel

2 juni 2020 is het weer zover. onze kringloopwinkel gaat weer open. daarbij zijn wel extra maatregelen getroffen, om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. enkele maatregelen zijn:

maximaal 25 personen in de winkel

maximaal 5 personen in de bibliotheek

het toilet is voor publiek gesloten

in het gebouw de pijlen volgen

1 persoon per mandje

en uiteraard 1,5 meter afstand houden.

u bent weer van harte welkom

 

het bestuur van Bijwa.

Visit Us On Facebook